Esti pregatit de Angajatori de TOP?

De cele mai multe ori, un CV foarte bine redactat si o scrisoare de intentie care sa demonstreze motivatia si determinarea unui candidat sunt combinatia perfecta pentru a gasi job-ul dorit. Insa, uneori parca e mai simplu sa iti completezi CV-ul, decat sa redactezi o scrisoare care sa exprime de ce iti doresti un job si de ce tu esti candidatul potrivit.

Daca in aceasta toamna esti in cautarea unei oportunitati de cariera, dar tot amani aplicarea la job-uri pentru ca nu vrei sa iti scrii scrisoarea de intentie, vino la Angajatori de TOP unde singurul lucru de care ai nevoie este CV-ul!

Ce este Angajatori de TOP?

Cel mai mare eveniment de cariera din Romania, care revine in aceasta toamna cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national:

  • Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe hipo.ro

Ce sa incluzi in CV-ul tau?

Fii atent si la modul in care iti redactezi CV-ul. Nu uita ca, pana la urma, acesta este principalul “instrument” cu care vii “inarmat” la un targ de cariera. Un CV puternic, redactat corect, suficient de detaliat, dar care sa contina informatii relevante va iesi in evidenta comparativ cu CV-urile mai slabe, cu greseli gramaticale si de redactare, care contin informatii insuficiente sau nerelevante. Include in CV-ul tau detalii despre istoricul tau profesional, intr-o forma simplu de urmarit de recrutor.

Anul 2017  este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenti in cadrul celor 3 editii!

Intrarea este gratuita, asa ca nu ezita sa participi!

Inscrie-te la Angajatori de TOP aici!

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Flex, HELLA, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Angajatori de TOP Bucuresti revine cu cea de-a 23 –a editie la Sala Palatului. In aceasta toamna, pe 20-21 octombrie, 100 de companii si 8000 de oportunitati de cariera ii asteapta pe candidati. Angajatori de TOP Bucuresti ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, BCR, Bosch Service Solutions, Continental, Dell Technology, Ikea, Microsoft, HP, Dell, Raiffeisen Bank.

Pentru prima data in Romania, targul de cariera Angajatori de TOP inglobeaza realitatea virtuala in experienta candidatilor. Pentru a completa experienta pe care si-o doresc candidatii, evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucreze. Experienta este autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.

Marcheaza-ti in calendar 13-14 octombrie pentru Timisoara @ Centurl Regional pentru Afaceri si 20-21 pentru Bucuresti @ Sala Palatului si vino la Angajatori de TOP!