Cum folosesti scrisoarea de intentie la un targ virtual de job-uri?

Angajatori de TOP Virtual 2016 este cel mai mare targ online de cariera pentru studii superioare! Ajuns la cea de-a 7-a editie, evenimentul reuneste in aceasta primavara 130 de companii medii si mari din Romania pregatite sa recruteze pentru 5000 de pozitii! Aceasta este ultima ta sansa sa iti gasesti job-ul visat primavara aceasta.

Scrisoarea de intentie alaturata unui CV bine structurat te poate ajuta sa iesi in evidenta in timpul procesului de recrutare! De aceea noi ti-am pregatit cateva motive pentru ca tu sa o folosesti si in cazul targurilor virtuale de cariera:

Te ajuta sa iesi in evidenta: scrisoarea de intentie nu s-a demodat, de aceea este indicat sa o folosesti pentru a detalia parcursul tau educational si profesional. Acest extra efort va demonstra angajatorului ca esti determinat sa lucrezi pentru compania sa si ca ai dedicat timp si resurse procesului de recrutare.

Vezi 5000 de job-uri >>

Te ajuta sa detaliezi: pentru ca CV-ul tau nu trebuie sa depaseasca doua pagini si este necesar sa ii oferi angajatorului toate detaliile necesare pentru a-l convinge ca tu esti candidatul potrivit, scrisoarea de intentie iti ofera o solutie! Ai grija, insa, sa oferi informatii relevante, care sa completeze datele din CV.

Vezi 130 de companii >>

Te face mai credibil: foarte multi candidati aleg sa aplice simultan la un numar mare de job-uri din dorinta de a-si minimiza timpul de asteptare si de a creste sansele obtinerii unui job. Angajatorii stiu acest lucru, asa ca adaugarea unei scrisori de intentie personalizate o sa demonstreze companiei pentru care ai aplicat ca nu ai aplicat in acelasi timp la alte zeci de job-uri, cu aceleasi documente.

Actualizeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro >>

Pregateste-ti scrisoarea de intentie pentru cel mai mare targ virtual de cariera si creste-ti sansele de angajare primavara aceasta. Pana pe 17 aprilie pe Hipo.ro gasesti 5000 de job-uri si programe de internship&trainee. Nu rata aceasta oportunitate!

Viziteaza site-ul Angajatori de TOP Virtual >>