Model scrisoare de recomandare pentru masterat din partea profesorului

[Antetul universitatii]

[data]

Stimate Domnule/ Stimata Doamna,

Va adresez aceasta scrisoare de recomandare pentru a o sustine pe Alexandra Popescu in dorinta ei de a urma un program de masterat in domeniul Marketing, in cadrul Universitatii Y din [orasul].

Am cunoscut-o pe Alexandra Popescu in ultimii trei ani, atat ca studenta a cursurilor si seminariilor pe care le-am coordonat, cat si ca tanar cercetator, mereu preocupata de propria dezvoltare profesionala si educationala.

In timpul primului semestru universitar al anului 2009, Alexandra Popescu a participat la cursul X, pe care il coordonez, iar astfel am avut ocazia de a-i evalua proiectul realizat pentru evaluarea activitatilor de semestru si pot da asigurari asupra competentelor ei metodologice si a nivelului ei inalt de cunostinte. Totodata, am observat capacitatea ei de gandire critica si de abordare proactiva, atat a temelor individuale, cat si a celor de grup.

Ca urmare a acestor observatii din colaborarea mea cu Alexandra Popescu, doresc sa va asigur de interesul ei pentru domeniul comunicarii, al marketingului, seriozitatea, simtul analitic si tenacitatea dovedite ca studenta. Mai mult, prin tenacitate si deschidere spre noi cunostinte si canale de informare, Alexandra si-a imbunatatit constant abilitatile, fiind unul dintre studentii de top din clasa ei.

Va stau la dispozitie pentru detalierea acestor informatii.

Prof. Daniela Ionescu

Lector la Facultatea X, Universitatea Y

e-mail: daniela.ionescu@facultateax.ro

Telefon:

Descarca Model scrisoare de recomandare pentru masterat din partea profesorului>>